Tugce Merhaba, bebeğimin çoklu gıda alerjisi var. Henüz 1 aylık, doktorumuzun tahminleri doğrultusunda diyet yapıyorum ancak durumunda kötüleşme oluyor. Sizlere test ne zaman yapıldı? En erken ne zaman yapılabiliyor?
KubraBabaoglu Tugce canım benim oğlumda 4 aylıkken belli oldu doktorumuz 6 aydan önce yapmayalım net kendini belli etmez dedi daha sonra sütten kesti beni oğlum kötüye gidiyor diye hipoalerjenik mamaya geçti sonra düzeldi 6 aylık olunca test yapıldı o şekilde diyetle geçirdik hala devam ediyoruz diyete
Tugce KubraBabaoglu bebeğim şu an anne sütü, bazen ek olarak alerji maması alıyor ama emmesiyle alakalı ciddi sorunumuz var. Göğüsler doluyken emiyor, sonrasında boş emiyor fakat aslında süt var. Sizde de böyle sorunlar var mıydı?
KubraBabaoglu Tugce vardı kuzum her anne yaşıyor bunları sakın üzülme gerçekten şuan alerji belirtileri önemli kakada kan-mukus-vücutta döküntü-aşırı kabız veya ishal gibi durumlar var mı birde yediklerine dikkat et kenara not al seni emdiği zaman mı oluyor diye