Tirtilinannesiii Merhaba arkadaşlar. Kızım 5 ay 24 günlük hep dişleri çıktı mı diye kontrol ediyordum. Bugün alt diş bölümünde yani olacak iki dişin yerinde beyaz renginde iğne ucu kadar bir şey gördüm acaba diş mi? İlk bebek olduğu için tecrubesizim
Mom345 Tirtilinannesiii dişin ayrılma yerinde çıkıyor genelde bizde o çıktıktan 2 3 ay sonra diş çıktı ama doktorumuz demişti bebeğe göre değişir diş bir bakmışsın ertesi gün çıkmış bir bakarsın aylarca çıkmamış bizim ilk dişimiz 9 aylık çıktı etrafımda 3 aylık çıkan bile oldu
Aslann21 Tirtilinannesiii merhaba bizde de öyleydi flaş tutup bakınca diş etinde diş çıkacak olan yerde iki beyaz çizgi görüyorsanız diş çıkaracak demek henüz patlamamış (biraz karışık anlattıysam kusura bakmayın )1 aydır biz de böyleyiz henüz patlamadı ama görünüyorlar ☺️
Sibell777 Mom345 benim bebeğimde 9 aylık o minik görünüm bizde de var ama görünürde asla bir belirti yok çok geç değil mi acaba 9 ay oldu çıkmadı üzülüyorum İnan ki bazen ua
Mom345 Sibell777 geç herzeman daha iyi derler dişleri sağlam olurmuş va ne kadar doğru bilemem ama şunu söyleyebilirim dirençleri yüksek oluyor yada benim bebeğimde oldu bilmiyorum çok ciddi uykusuzluk yaşıyoruz 9.ayından beri gece çok kalkıyor hala düzeni ne geri dönmedi ama allaha şükür ateşleme ağlama salya hiç birşey olmadı bizde 12.ayında 1 haftada 5 diş patlattı sadce çok sık kalkıp sürekli emdi şuan 14 aylık 7 dişi var tahminimce yine bi kaç tane birden patlatacak
Sibell777 Mom345 hee böyle geç ckınca birden bir kaç tane patlayabilir diyorsun ah nerde yavrum inşallah Rabbim evladına sağlık versin inşallah bizimde ateş filan hiç bir şey yok çok şükür
Mom345 Sibell777 bu bebeğe gelişme genetiğe göre değişir bizim ki öyle oldu kesin olur diyemem ama oğlumun anlıyorum kabaran dişlerden beraber patlıcağını şuan 3 tane kabaran dişi var ama arka arkaya mı gelir aralarında zaman mı olur bilmiyorum