Defneninannesi123 Kafayi yicem az kaldı 7 aylik bebegim 1 haftadir geceleri uyumuyor surekli emmek istiyor daldi diyorum yatiriyorum 10 dakika sonra bagirarak uyaniyor hep böyle gündüzleri sıkıntı yok gayet neşeli ne derdi var doktora götürsem mi napsam bilemedim
Hulyaemirasim Defneninannesi123muhtemlen disten yapiyo sknti yaptikca sana sariyo 😂 1 hafta cektk bzde gece uynmalari gundz huzursuzlklari mizmizlklari vala her dis cikmadan once boyle seyler yasaniyor normale donuyor tekrr ckcagi zMan yine ayni 😂
Gizemensar Defneninannesi123 bunun çözümü yok gerçekten benim oglum 19 aylik suan bu güne kadar hiç uyuduğunu bilmem sabır canim memeyi bıraktık şimdi çok şükür kesintisiz uyuyor gece beslenmesini kesmeye çalış bilim adamları 9. Aydan sonra bebeklerin gece beslenmesine ihtiyacı olmadığını söylüyorlar
Syldz Defneninannesi123 dis çıkaracaktir belkide ondandır bence eline bir soğan verin faydası olur dişi için herşeyi açlığa Yormamak gerekiyor
N54esrin Defneninannesi123 aynı durumu yaşıyoruz 7 buçuk aylık 1 haftadır memede yaşıyo böyle bişey yok yani uyuyo daldı diyorum 10 dk geçmiyo biyeri acıyomuş gibi ağlayarak uyanıyo doymuyo mu dedim aptamilin gece kaşık mamasını aldım şükürler olsun sütüm var ilk 6 ay anne sütüyle çoçuğum 8 kiloya kadar çıktı çok iyiydi bizim için ama yetmiyomuş bunu anladım o kaşık mamasını verdim dün gece sadece 2 kere emmek için kalktı çoçuk doydu şükürler olsun bende dinlendim biraz neydi o öyle kabus gibi biz doyuyo zamnediyoruz ama yinede istiyolar bişeyler ve o yüzden memede durmak istiyolar ben çözümü böyle buldum allah hepimize kolaylık versin
Lazrail Defneninannesi123 bilemiyorum ki kuzum ya benim kizim 15 aylik hala geceleri ciglik atarak uyanir emer geri uyur emerek rahatlar aslinda
tospikinanasi Defneninannesi123 canım 🤍 gözün aydın bu bir atak evresi. çok yakında bebeğin yeni diş çıkartabilir, tutunuo kalkabilir veya yürüyebilir vs. bizde yaşadık aynısını zombi gibiydim hemşiremiz ataklaro anlatmıştı atak evresi sonunda yürüdü 🥰 belli olmaz belki anne bile der demiyorsa 🎈♥️
Defneninannesi123 tospikinanasi ztn ellernden tutunca direk ayaga kalkio hic durmuo desteksiz 2 dakika fln oturyo nasi yuruyecek blmem :)
Defneninannesi123 tospikinanasi smdi uyuyo misil misil gece 3 kdr agladi kucukken mis gbi uyurdu ya hayret ediorm gnduz ndn boyle yapmio bn anlamadm gitti
Gizemensar antikoalababy 8ste bu zamana kadar ben kesmek istemedim canim kucağımda uyuduğu için hosuma gidiyordu ama internette bir cok örnek var oradan yardım alabilirsin