Morfrenk Kutukutupense fiyatlar ne kadar cano? Uygun bir şeyse gündelik belki ama hiç hoşuma gitmedi kusura bakma nolur😕
Morfrenk Kutukutupense trendyol modest e baksana bu fiyatlarda daha güzel şeyler var. Ceylanotantik var onada bakabilirsin. Ama bu parasına değmez inanki
Cevizlikekim Kutukutupense alma bacım valla düz bişeyler bak bence🙏🏻 Gönlün kırılmasın begenmişsin ama renge karar verememişsin gibi ama ben yinede söylemek istedim.🙏🏻
Happygirl8 Kutukutupense çok değişik ya 😵 pazar malı gibi hatta daha da ucuz gibi duruyo 😆 senin olsa bu kadar açık yazmazdım ama almamışın sonuçta 🤭
Pamuk_seker Kutukutupense daha düz bir kumas tercih etmelisiniz yada illa desenli olacaksa daha soft renkler hos durur bu çok göz yoruyor ben beğenemedim
deletedmom1106 Kutukutupense valla kızmada ikiside değil neden diğceksin benim delikli görütülere karşı tikim var değim içim uyuşuyo bakarken dışarda düğünde vs benim gibi bi piskopat olabilir kalbinizi kırabilir 😂
anayorgunnn Kutukutupense ikisi de güzel değil fiyat da pahalı . Pazariuma bak sana orda çok güzel seuler var