Flyblue Kizlaer soguklar simdiden bastirmaya basladi sabaha karsi falan cok serin oluyo ve kizimin ne kadar ustunu ortsemde surekli aciyo ustunu. 9 bucuk aylik. Uyku tulumu onerisi olan var mi acaba cok ince olmasin istiyorum sicak tutsun .
25moonlight2021 Flyblue bende bunu merak ediyorum gece gündüz araştırıyorum hatta. Evimizde baya soğuk oluyo kışın. Owlinin yüksek togglu yün uyku tulumları var. En iyisi onlarmış. Yorumları baya iyi.
Cheddar Flyblue owli 1.5tog kullandı kızım 1.5sene kadar. 21-23 derece oda sıcaklığı için ideal. 0-3yaş arası kullanabiliyor.
Cigdemsenol Flyblue vallahi ben hep lcw den aldim asiri kullanışlı. İçine bi zibin, üstüne tulum oh mis üstünü açtı mı derdi yok üşüdü mu derdi yok
Nehirr16 Benim kızım 3e giricek hiç örtmez üstünü vaykikiden aldım bide ebebek güzel terletmiyor oglumada alıcam buda üst örtmüyor
Flyblue Nehirr16 dolgulu mu aldiniz acaba yoksa normal mi ? Memnunsaniz eger linkini gonderme sansiniz var mi
Flyblue Cigdemsenol rica etsem linki varsa atabilit misiniz? Bayagi bilgim yok uyku tulumunda . Bide beden olarak nasil almaliyim acaba
Cheddar Flyblue hayır dolgulu değil kumaşı farklı bi tulum. Terleme yapmıyor dediği sıcaklığa uygun giydirirseniz
Nehirr16 Flyblue nasıl gönderiliyor bilmiyorum ama ince güzeldi vaykikide hepsinin kalınlıgı aynıydı ebebegin biraz daha kalın
Yarim_Kilo_Kiyma Flyblue Bizde eşim ile dün akşam bu konuyu konuştuk. Oğlum 11.aya girdi çok açıyor üzerini tulum alaşım dedik. Kış alışverişine çıkacaz o zaman bakacsktım bende. Ama pamuklu olması iyi diye biliyorum, terlettikten sonra bir anlamı yok
Nghn Ben o kadar para verip woolnat aldım ama çok ince geldi, çocuk üşüdü. Lcw klasik pofidik dolgulu olanlardan bedeninden biraz büyük alıp iki kış kullandım hiç de terleme yapmadı.