Gamzedemirtas Kızlar merhaba argivit şurup iştah için aldım bebeğim 15 aylık. 2 gündür veriyorum gece sürekli uyanırdı. 2 gecedir güzel uyuyor. Acaba uyku yapıyor mu bu şurup kullananlar nasıl veriyorsunuz? Sabah tok olarak mı vermeliyiz ? Tşk 🌺
Miniklerinannesi0620 Gamzedemirtas Bende oğluma veriyorum uyku yapiyo canım günde 1 tok karnına veriyorum bende şükür şuan çok çok iyi iştahı
Miniminiprens Gamzedemirtas evet ben baştan sabah veriyordum gündüz uyksıu uzun sürüyordu. Bi gün unuttuğum için akşam verdim o gece mamaya kalmamıştı. Şimdi hep akşam uyumadan önce veriyorum 😊
Aaaboglu54 Gamzedemirtas yaaa benim bebeğimde hem iştahsız hemde gece çok uyanıyor, bende alırım ptesi 1 tatlı kaşığımı veriyosunuz
Gamzedemirtas Miniklerinannesi0620 yaa inş oğlumun da iştahı açılır. Ne yapsam yemiyor gerçekten çok zor bi durum bu ya. Sağol canım tşk cevabın için 🙏🏻☺️
Baharuras-21 Miniklerinannesi0620 merhaba cnm benimde kızım 14 aylık 7 kilo yaptığım şeyleri zar zor veriyorum 3 kaşık alıyor bırakıyor mamayı tamamen bıraktı gibi zaten zinco iştah açıcı işe yaramadı gündüz güzel yemediği için gece çok uyanıyor mama yapıyorum yine içmiyor gece süt de içmiyor acayip zayıf bende alsammı bu şuruptan acaba 14 aylık kullanılırmı acaba
Miniklerinannesi0620 Gamzedemirtas Benim doktorum önermişti bebekken çok istahliydi sonra ağlaya ağlaya zorla yiyordu kullanmaya başladık 1 hafta kadar sonra ağlama bitti gönüllü herşeyi yer hale geldi yemek ayırt etmiyo herşeyi yiyo şükür darısı inşallah size artık canım 🌷🌷
Gamzedemirtas Baharuras-21 kullanılır bence canım. Doktorunuza sor istersen yine ben aldım sonra sordum doktora verebilirsin dedi
Miniklerinannesi0620 Baharuras-21 Ay olarak bilmiyorum valla canım benim oğlum 2 yaşını geçmişti o zmaan başlamıştım bı doktor ile görüş istersen yanlış bişey demek istemem
Alinduru Gamzedemirtas bunu hiç bilmiyordum ben argivit focus kullanıyorum kızıma epey zamandır. Sabah kahvaltıdan sonra veriyordum. Vitamin ilacı uyku yapar mı ki ilk defa duydum 🙄
Gamzedemirtas Alinduru ben de şaşırdım hiç uyumayan çocuk 2 gece üst üste uyuyunca o yüzden sordum kullananlara uyku yapıyor mu diye. Gördüğüm kadarıyla kullananlar uyku yaptığını söylüyor
Arzuayse Gamzedemirtas oglum 3yaşında veriyorum iştahı arttı 15gündür kulşanıyorum uyku problemimiz yoktu zaten gece uyuyo vitamindenmi bilmiyorum artık ben balık yağıyla birlikte veriyorum zayıf oglum