Miniklerinannesi0620 Merhaba kizlar 7 ay 16 günlük kızım var bakıyorum çocuğu bebeklerin saçları baglanacak kadar uzun neler kullanıyorsunuz bende kızımın saçlarını bağlamak istiyorum biliyorum çok erken ama hevesleniyorum işte
Gamzeburkan Miniklerinannesi0620 yapısıyla alakalı bence 15aylik kızım hala az saçı😅varsa biseyler bende faydalaniyim
Tugbatugba123 Miniklerinannesi0620 sacla alakali bence benim kızım 18 aylık 1 yaşına kadar yavas uzadı 1 yasindan sonra çok hızlı uzadı bukle bukle oldu. Yumurta hızlı uzatiyormus her sabah yediriyorum ben mutlaka belki onun etkisi olmuştur
Saresi Miniklerinannesi0620 tamamen saç yapısıyla alakalı 😂 benim kızım çok saçlı doğdu 6 aylık at kuyruğu olacak neredeyse 😂😂 sonradan çıkan saçları bile bağlanacak kadar
Miniklerinannesi0620 Gamzeburkan Baba tarafına çekmiş demekki yapısıyla alakaliysa 😁😁😁😁 kendi saçından kesip kızıma yapistiracam nerdeyse valla
Miniklerinannesi0620 Tugbatugba123 Tatlı badem yağı falan dediler ama hiç faydasinu görmedim bende duydum yumurtayı sabahları bende veriyorum bakalım artik
Miniklerinannesi0620 Saresi Maşallah canım dokuluyo hala bizimki dokulenleri gördükçe daha da sinir oluyorum bende 😀😀 arka kısım tamamen kelll😆😂
Saresi Miniklerinannesi0620 çok fazla dökülmedi de ama keşke dökülseydi. Yeni çıkanlar açık kahve eskiler siyah. Birazı siyah birazı kahve oldu 😂
Miniklerinannesi0620 Gamzeburkan İnşallah doğmadan önce de bı sürü toka aldım saçlı olacak ümidiyle 😂
Miniklerinannesi0620 Saresi Ay saçı olaydı da keşke bizimki de öle olaydı valla 😂😂 sayılı saç teli ah ah