Birprensannesi12 Oğlum 6 ay 13 günlük biberonu veeriyorum mamasını suyunu kendi içsin diye ama o tutmak istemiyor zorlarsamda ağlıyor şaka gibi 😄 ##Bide gece uykusu bozuldu geçecek diyin ##her sese irkiliyor normal mi
mariecurie20 Birprensannesi12 16 aylık hala ben içiriyorum 😁 pipetli suluk aldık onu bile bana tutturmak istiyor.
Ah_neredeee_vah_neredeee Birprensannesi12 Çok erken yahu :) kızım 20 aylık daha birkaç aydık kendisi içiyor mamasını , suyunu :)
Mehmetim01 Birprensannesi12 17 aylık asla biberon tutmaz su içerken alıyor ama süt içerken asla elini arkaya atıp bacak bacak üstüne atmak ve benim icirmem hoşuna ve kolayına geliyor 😅
Birprensannesi12 Ah_neredeee_vah_neredeee ne bilem bacım ilk çocuk olunca hani bide tutuyo normalde ya sanıyorum tembellik yapıyor😂
Mehmetim01 Birprensannesi12 2 gundur tutuyor onuda 2 dakka tutsa 3. Dakka bana teslim ediyor biz keyif adamiyiz kendimizi hiç yoramayiz😅
Tumes Birprensannesi12 inat olabiliyor kolayi tercih ediyorlar bnmkide yapmisti bir ara sonra duzeliyor simdi benden yardim istemiyor anni no diyor 🤭🤭