Bebegim_28 Derinsu34 10 aylık hala almıyor bende bıraktım artık uğraşmayı 🤷♀️ olumlu yönden bakıyorum ilerde emzik bırakmak için uğraşmayacam🤭🤭
afraninannesii Derinsu34 benim kızım ne emzik ne biberon kabul etti. Şimdi 12 aylık hiçbir sorun yok. Anlaması daha iyi emin olun.
Gulumse1 Derinsu34 baştan almadı ise uğraşmayın boşuna birde bıraktırma sorunu var hiç uğraşmayın derim
Derinsu34 Bana kalsa almaması daha iyi dediğiniz gibi bırakması zor ancak, hastahaneye yada başka bir yere gitmem gerektiğinde çıkamıyorum. Ne zaman çıksam dışarıda ağlamaya başlıyor belki emzik bana yardımcı olur diye düşündüm.
1anne_xd Derinsu34 avent emziğini dene alır ben çok fazla kişiden duydum almıyan bebekler onu hemen alıyormuş bende denedim gerçekten öyle oldu
melike5461 Derinsu34 benimki direk hastaneye basladı emmeye 😂 emmiyosa hiç verme şimdide emziği düşse ağliyo uyaniyo
Derinsu34 melike5461 haklısın ama dediğim gibi kontrollerim var gidemiyorum bebeğim hiç durmuyor ne dışarıda ne de başkasında 😔😔
ElaZeyAras Derinsu34 benimde bebeğim 40 günü olcak emzik almıyor . Hemde avent ultra Air almıştım ikili ziyan oldu .
Pamuk_seker Derinsu34 almıyorsa hic uğrasmayın cokta gerekli birsey degil emzik olmasna ragmen durmayanlarda var denedim almadi zaten hic istemiyorumdum emzikli olmasini 😇
Derinsu34 Şansımı son kez denemek istiyorum 5. Olacak ama hayırlısı bakalım. Bir daha almaz ise artık akışına bırakacağım.
Plt2020 Çok fazla emzik denedim 4 aylık olduk hala da devam ediyorum ama aventi de kabul etmedi boşu boşuna para verdim yine