Arjencagdas_rodinozgur13 Merhabalar herkese.Benim oğlum 2 yaşında bugün parkta oynarken bir anda kurumuş köpek dışkısını ağzına almış hemen atmış ama doktora götürmeli miyim veya instagramda dm den yazınca cevap veren doktor önerir misiniz lütfen 🙏
Arjencagdas_rodinozgur13 irva Bi doktora yazmıştım bir şey olmaz taze dışkı bile değilmiş dedi ondan açıkçası götürmedim ama aklımda kaldı içim rahat etmiyor
Arjencagdas_rodinozgur13 irva yazdım umarım cevap verir ona göre hemen hastaneye götüreceğim götür derse 😔
irva Arjencagdas_rodinozgur13 Taze dışkı veya kuru dışkı farketmez.Bir çok hastalık barındırabilir.Doktorlarında her biri ayrı bir şey söylüyor.Siz danışın ve götürün.
Arjencagdas_rodinozgur13 irva evet her biri ayrı bir şey söylüyor gerçekten endişe edip etmemek arasında kaldım bir kaç doktora daha yazdım umarım cevap verirler ona göre hemen harekete geçeceğim 😢
irva Arjencagdas_rodinozgur13 Sokak hayvanlarının iç dış parazitleri yok sonuçta.Yani bir şey olmaz deyip geçilmemeli.
irva Arjencagdas_rodinozgur13 Bekleme canım sen götür.Bir sürü parazit barındırır.Köpeklerin kendi dışkısını yemesi onlara zarar vermez.Ama insana fazlasıyla zararı var.Yani saymak istemiyorum açık açık.Sen götür.
Zeynep18998 Arjencagdas_rodinozgur13 Bence doktora götürmekte fayda var…Endişe vermek istemem ama benim ablamın kızı evde oyuncaklarindan enfeksiyon kapmış her bulduğunu ağzına atıyordu doktor oyuncakları yıkanmasını istemişti…Kii bahsettiğimiz şey çok daha sıkıntılı Allah yardımcınız olsun