Cnsrdndr10 Hanımlar kızım az kilo alıyor diye doktor metpamid önerdi iştahını artar dedi aranızda kullanıp kilo artışı olan oldu mu acaba ?
mustafayamaninannesi Cnsrdndr10 metpamit bulantı ilacı dr motilium kullan dedi bana da yan etki olarak süt hormonunu çalıştırıyor prolaktin salgılatıyor demişti sütüm solgar motilium sayesinde arttı bu ilaçta benimki gibi olabilir
ikicocukluAnne_ Cnsrdndr10 1 yaş altına kullanılmaz iştah açıcı verilmez demişti doktorumuz nasıl doktormuş yA o bence başka doktora gidin
ikicocukluAnne_ Cnsrdndr10 ben hamileyken kullandım buna benzer kemoterapi de kullanılıyormuş aşırı kusmam olunca vermişti doktor kullanmayın sakın siz başka doktora sorun
Yeniaanne Metpamid yan etki olarak süt hormonlarını çalıştırıyor onun için kullan demiştir yemeniz içmeniz nasıl su tüketimi vs
Mom345 Cnsrdndr10 yani been olsam vermem sağlığı yerindeyse zayıf diye ilaç kullanacağıma mamasını değiştir yasa bir ay daha sabret ek gıdaya başla
esracanlier Cnsrdndr10 “iştah açıcı bir şurup yoktur. İştah açması ilacın yan etkisidir. Faydasından çok zararı vardır. Ben kendi çocuğuma içirmem senin kine yazayım mı “ demişti doktorumuz.
esracanlier Cnsrdndr10 boşverin vermeyin. Acıkınca yerler çok zayıf olmadığı sürece problem yok. Sağlıklı olsunlar yeter.
Neclaece Cnsrdndr10 benim de oğlum aynı şekilde 4 buçuk aylık 6 kilo henüz bunun için bende çok üzgünüm 😑