Alinduru minikbaykus evet maalesef zor bir durum 😢 ama biz her hastalığında kullanıyoruz artık gerçekten çok faydası oluyor. Hep onlarla idare ediyoruz diyebilirim.
Aslanmmm Gl_yn zatiden öksürük damlası değil ki canım anti alerjik bi ilaç astım alerjenler nedeniyle oluştuğu için verilmiştir.
Gl_yn Aslanmmm Aslanmmm Aslanmmm ben ne kullandığımı iyi biliyorum canım uzun uzun anlatmak istemedim öksürük damlası diyorum bebeğimin öksürüğüne iyi geldiği için önerdim bronşit olduğunu söyledi bronşite alerjiyen durumlara iyi geliyor zaten araştırmadan doktora danışmadan hiçbirşeyin verilmesini önermiyorum Aslanmmm Busecnr40 buhar
minikbaykus Aslanmmm Antibiyotik verdiler kullanıyoruz. Geçen verdiği antibiyotik alerji yapti aşırı huzursuz oldu. Bırakmak zorunda kaldı k inşallah bunda sorun yasamayiz
Yenianne0681 Grlnl benim oglum 4 ay 13 gunluk bizde de durum ayni bize doktor amtibiyotik basladi cok kotu oksuruyor surekli burnunu temizliyorun
Grlnl Yenianne0681 bizde sadece balgam söktürücü yazdı öksürüğü azaldı burnunu temizliyorum sık sık emziriyorum. 5 aylık olacak yakında benimki de
Grlnl minikbaykus sürekliydi doktor balgam söktürücü yazmış 2 güne daha iyi toparladı ama tm rahat değil bir de aşırı huzursuz gece 4 ten beni ağlıyor bakalım 🤷🏼♀️
Busecnr40 Gl_yn hangi buhar makinasini kullaniyosunuz ve kac dk veriyosunuz benm bebegim 2 aylik ayni problemler var
Alin6272 minikbaykus canım birine daha önermiştim burda bugün mustelanın göğüse sürülen balsamı var inan rahatlatıyor