gamzekaratop Bebegimin dilinde beyazlik var gecmiyor bugunde emzirirken agladi sürekli ememiyor sanirim dili yuzunden ne yapabilirim bu konu hakkinda bilgisi olan yazabilirmi
melike5461 gamzekaratop 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı karbonat koyup gazlı bezle veya tülbentle günde 3-4 defa silin. Birde damla alın eczaneden yoksa göğsünüzede geçer pamukçuk
-Alp- gamzekaratop bebeğimin dili ilk 3 ay bembeyazdı pamukçuk diye korkmuştum. Doktora gittik süt yağlı olunca böyle hafif izi kalabiliyormuş kesinlikle pamukçuk değil demişti. En iyisi doktoruna bir resim atıp sorun siz
66ays gamzekaratop pamukçuk olabilir karbonatlı su ile dilini silin. Bir tatlı kaşığı karbonat kaynamış ılıtılmış bir çay bardağı su ile parmağınıza gazlı bez dolayıp silin bizim bebiştede vardı geçti şükür.
ArasinAnnesiiiiiii melike5461 gamzekaratop Kesinlikle deneyin veya aile hekiminize gidip size damla yazsın, göğsünüzüde elinizden geldiğince temizleyin çünkü tekrarlayabiliyor
Puantiye gamzekaratop Pamukçuk yada süt kesiğidir. Bana doktorum karbonatla gazlı bez tülbent olayını hiç önermemişti. Tahriş veya yayılmasına sebep olabilir diye. Bi damlası vardı onun çok iyi geliyor
Simay21 gamzekaratop doktora götür cnım bi muyene etsin ama genelde karbonatlı suyla silmek iyi geliyor benim bebeğimin de dili ilk 3 ay falan tahminş beyazdı pamukçuk sanmıştık her gören öyle diyodu ama doktor normal süt bebesi dili bu süt lekesi yani sorun değil demişti
Solin gamzekaratop benim de kızımda vardı ve artık rahatsız olmaya başlamıştı bende papatya çayını bir bardakta demledim tülbent işe günde iki defa sildim ve bir hafta içinde gitti. Artık dilinden çıkan beyaz peçete gibiydi
FZC gamzekaratop ben bugün onun için Dr götürecem dudak kenarlarında da aftta benzer şeyler çıkmış bakalım ne diyecek Dr
FZC gamzekaratop bize bir sprey verdi ama yaşı olmadığı için eczacı vermemiş sadece antibiyotiği vermiş