AselinAnnesiiiiii Bebeğim çok kilo alan biri değil. Doktor 5 aylık olunca yoğurt, meyve püresi gibi başlayabilirsin demişti. Bir baska doktora bunu dediğimde 5.5 aylık olmasını bekleyelim dedi aklım tamamen karıştı 5 mi 5.5 mu 6 aylık mı?
enfalinannesi240 AselinAnnesiiiiii sen başla bacım doktorlara kalırsa bir yaşında başlatırlar ben iki aylık olduğunda herşeyin suyundan bir çay kaşığı vererek tattırıyordum şimdi 7 aylık olacak sakınmıyorum herşeyden veriyorum yediğini yiyor yemediği kalıyor alsın herşeyin vitaminini birazcık kabızlık yaşıyor 5 gün yapmıyor kakasını atıyorum fitili çözülüyor öyle böyle büyüyecek
pogacayanakli_aylamm AselinAnnesiiiiii 5 aylikken baslayin hicbir sorun olmaz. Ben bebegime g3c basladim 6 aylikdan beridir zor yediriyorum pesinden gidiyorum her yolu deniyorum ama dikkati heo baska yerlerde asla agzini acmiuor. Siz simdiden başlayın. Yogurt icine meyve koyun ayri ayrifa yedirebilirsiniz
Zehra1234 AselinAnnesiiiiii vala ben kendim 5 ay 3 günlükken 3 gün kuralına uyup başladım zaten hemen tabak tabak yemiyorlarki benm kzıım bi aydr daha yeni 4 çay kaşığını aşabildi
Rahimesevda AselinAnnesiiiiii eğer ki formul mamayla besliyorsaniz bebisi 4. Aydan itibaren ek gıdaya başlayabilirsiniz benim doktorum 4. Ayda baslati mesela kızımın kilosu iyi olmasına rağmen . Merak etmeyin az az verin yoğurt sebze püresi meyve püresi ama 3 gün aynı sebze meyveyi verin ki o gıdaya alerjisi var mı yok mu anlayın