Kızlar merhaba beş gün önce sabah tatile yola çıktık sabah saatlerinde kapıdan çantaları alıp kızımı da alıp aşağı indim merdivenlerden meğer benim ki sen önden git deyip arkamdan elektrik şalterini kapatmış şaka gibi 🤦🏼♀️Bunu eve dönünce aklına gelip söyledi aklına eve gelince kola içerim diye düşünmüş tabi eve dönüşe bi saat falan falan kalmıştı artık iş işten geçti tatil boyunca aklına gelmemiş 🤷♀️🤦🏼♀️ Eve bi geldik dolap haliyle kurbanlık etler suyunu kanını salmış dolabı aralamamla iğrenç bir koku 🤦🏼♀️ O kdar saat yoldan gel bi de yol yorgunluğu üstüne kızım rahatsız üstüne böyle bir şeyle karışılaş kendimi çok zor tutuyorum ben görseydim ya da şalteri örttüm deseydi söylerdim zaten dolaptakiler bozulur diye bütün her şey ziyan çöp oldu etler gitti canı sağolsun da gerçekten ev leş gibi şimdi açamıyoruz kokusundan dondurup tekrar öyle atacakmış erleri 🤷♀️Siz olsanız naparsınız bezdim yaaa evi misler gibi edip gitmiştim 🙄🥺🤮beni sakinleştirin lütfen çıldırıcam dolabın altından kanlar süzülmüş sildi ben içini düşünemiyorum