Minikkusum1343 Kizzlar oglum doğduğundan beri anne sutu aldi ek gida tadım donemindeyiz agzina kati gibi gelen herşeyi tukuruyor yogurdu bile tukuruyo suyu cok sevdi iciyor ama sivi olmadigi icin hic bisey yemek istemiyor normalmi alisicakmi
Gonul_celen Minikkusum1343 bizde tam yanı durumdayız azıcık ilerlerdik tatlı ise yiyor meyve vs ama sebze asla ağzını açmıyor 🤦🏼♀️
Aysegulisaa54 Minikkusum1343 aynen hatta tükürmüyor benımki bogulacak gibi oluyor korkuyorum artık vermeye
Neslihankarabal Minikkusum1343 alisiyor canim kivami once sivi yap sonradan katilastir. Patates ve havuc gibi seyler kullanma. Yogurdu da muhakkak iyice karistirip ver. Sabir isi ek gida. Yilmadan devam et. Ama istemedigi halde de zorlama.
Gonul_celen Minikkusum1343 artık herşeye ağzı kapalı önce bir kontrol ediyor Eger istemiyorsa gülmüyor bile ağzına koyarım diye 😤 ama muz yoğurt pekmezli birşeyse ooo ver diye ayılıp bayılıyor
Aysegulisaa54 Minikkusum1343 napıcaz bilmiyorum 6 ay bitti blandırdan geçirip denicrm ama bu seferde pütürlü yemez diyorlar
Minikkusum1343 Gonul_celen henuz muz pekmeze gecmedim ama gercekten dediginiz gibi gulmuyor bile agzina vermemem icin 😢