Edaaaaawww Bir buçuk aylık bebeğin beslenme düzeni nasıl olmalı anneler gaz sancısında çok etkiliymiş
melike5461 Edaaaaawww 2 saatte bir acıkıyordu benim bebeğim öylede verdim. Sarılık falanda olmadı Allaha şükür.
Edaaaaawww lanadelmiyav evettt fazla anlamadığım için katıp karıştırmışım aslında soru sormak istemiştim
Edaaaaawww lanadelmiyav bir buçuk aylık bebeğim deli gibi gaz sancısı var düzensiz beslenmesinden de oluyomus ben düzensiz emziriyom acaba beslenme düzeni nasıl olmalı
lanadelmiyav Edaaaaawww evet benim doktorum da düzensiz beslenirse gaz yapar demişti. Fakat yenidoğan bebek hep memede olmak ister. Siz bu yüzden her emmeden sonra gazını çıkarın. Ben hep o şekilde yapardım, gaz sancısı yaşamazdık pek🌸
Edaaaaawww melike5461 emziği de bi alıyo mi almıyo anlamadım biraz emip atıyo bide sürekli sallanmak istiyo yoksa hemen uyanıyor gece bile
lanadelmiyav Edaaaaawww o halde doktorunuzun dediği gibi bir şekilde düzenli emzirmeye çalışın. Gaz masajları yapın. Geçmiş olsun.
melike5461 Edaaaaawww düşüyodur benim kızımda öyle emziği düşünce ağlıyo istiyo. Baska emzik deneyin belki onu emmiyodur
melike5461 Edaaaaawww ben philips avent kullanıyorum ucu düz olduğu için onu emiyo sadece seninki damaklıysa avente geç düzse damaklı dene nuk marka olanı