Serap0088 Kizlar 2 tane bebişim var Yeni koltuk takımı Alicam hangi renk veya kumaş almalıyım tay tugu al dediler bide bebeklerin olduğu için açık renk alma zorluk cekersin dediler doğrumu resim atarmisiniz seçenek olsun tşk 😍
gencanne9 Serap0088 kumaş konusunda fikrim yok ama siyah ya da çok koyu renk de alma kesinlikle. benimkiler lacivett ve inanılmaz toz tutuyor 🤦🏻♀️ açık kahve olabilir sanırım ya da koyu yeşil. yeşil de o kadar belli olmuyor. kiremit rengi de iyi. hem koyu leke göstermiyor ama kop koyu da olmadığı için toz tutmuyor 👌🏻
Deletedmom0099 Serap0088 tay tüyü kesinlikle, bezi dokundursan lekesi geçiyor. renk olarakta koyu gri olabilir bence hem modern hemde kir göstermez 😂
Ases Serap0088 Valla açık renkde alma koyu renkde alma benimkide biraz koyu renk nokta bişey düşse belli oluyor mesela beyaz sabunla silip güzel durulayamayınca beyaz beyaz yüzüne vuruyor kumaşı bilemem ama şeke tutmayan al kesinlikle
Lonewolf Ases koltuk temizlemek için koslanın güzel bir ürünü var.Biraz pahalı ama durumunuz varsa denemenizi tavsiye ederim🌸
Browni_61 Serap0088 kumaşlari ne bilmiyorm ama pembe benm koltuklrim.Yani tonunu bilmiyorum ama ne cok koyu pembe nede acik pudaradn bi tik dha koyu.Evelnirken aldm cocukla nasl olr bilmem ama tuy falanda toplamiyo.Koyu griy renkte guzl duruyo bakn istersnz
Beyhannn Serap0088 burdan taşınınca bnde almayı düşünüyorum gri ya da siyah veya berjer siyah diğerleri gri perdelerim koyu yesil şu an ya da onlara göre hareket ederim koltuğun biri koyu yeşil diğerleri gri olacak şekilde ama net gri olmalı 👍
Lonewolf Ases ben eve geçince size resim atayım oğlum hasta olduğu için hastenede yatıyoruz.bakıp alabilirsiniz
Lonewolf Ases sağolun 6.hastalık diye bir salgın var.Ateşi yükseliyor sürekli.Şimdi iyi durumu şükür.