kaymakliekmekkadayifi Efem123 su kan ilaci nasil kullanilcak ben bi turlu anlayamadim bazisi karnini doyurduktan 1 saat sonra diyo bazisi su vermeyin ustune diyo bazisi mamayla bir bile versen olur diyo. Bende o kadar cok saskinim ki
Alanbebek Efem123 birsey olmaz canm ne olucakkı ben bazen sabahları ac karnına bazen tok karnına verıyorum hemsıremız tok yada ac ver demedı ardından suda verme demedı ben verıyorum suda 🤷🏻♀️Siz kan ilacını sımdımı verdınız
Vivalaarya Efem123 Bizim doktorumuz onu vermeyin demişti.İçeriği temiz değil ve dişlere zarar veriyormuş.
Diana07 Efem123 canım sabahları uyandığın gibi ilk mama veya memeden yarım saat sonra verip düzeni öyle oturtsam daha rahat edersin anca kahvaltı hazırlanan vaslı 1 saat bişey yedirmiş olmasın kan ilaçları aç karınla verilen ilaç gurubunda
Efem123 kaymakliekmekkadayifi bende anlamadım bide hiç kimseye onermemisler bizde de çok kusma yaptı sanki bebeğim 5 aylık sürekli kusuyor
Alanbebek Vivalaarya içerigi madem temiz degılde neden piyasada ögle olmus olsa neden versinler sonucta saglık bu
kubraozkan Vegarafonu bizim doktorumuzda önermedi içeriği bakımında ama kan ilacında dikkat edilmesi gerek ilacı verdikten önce ve sonra 1 saat sütü tüketilmemeli diye ilaç arkasından tatlı kaşığı ile su verebilirsiniz tadı kötü çnkü sorun olmaz
Alanbebek Efem123 aksam veriliyormukı canm oyuzden sordum ben bazen sabahları vermeyı unutuyorum vermıyorum
Alanbebek Vivalaarya siz diyorsunuzya içerigi temiz degılmıs dıye size ogle soyleyen bir doktora neden dıye sormussunuzdur heralde ben olsam sorardm
Vivalaarya Alanbebek İnternetten araştırabilirsiniz. Bize bizim doktorumuz vermedi, hemşireler ASM de elimize tutuşturdu. Paraben bile var içerisinde, kanserojen madde.
Diana07 Vivalaarya canım zaten sağılık bakanlığı bunu zorunlu tutmuyor kullandığımız çoğu ilaçta paraben bulunuyor doğal olarak alımını sağlamaktan başka çareniz yok kan ilaçların hepsinde var ve bir iç ağrı kesicide ham madde si bu