sultan_srgn Merhaba kizlar 1.5 yaşında kızım var biraz önce kolktukta düştü kafasi yere geldi tak ses geldi ama ani biraz morardi birazda şişme var acile mi götürsem ki şuan korkudan elim ayağım titriyor
Aselllll sultan_srgn düşer düşmez kafasına soguk kompleks Yapsaydınız morarma ve şişmezdı gecmıi olsun kusöa gözlerde kayma yoksa takıp edın bıraz bıseh olmamıştır ıns
Minikmucizem02 sultan_srgn geçmiş olsun uyutmayın bir saat falan gözlemleyin fışkırır tarzda kusarsa gözde kayma falan hemen götürün şimdi götürsenz de orda muşaede altında olacak yine
Aybersa sultan_srgn bence de götürün ,onlar desin size ne yapacağınızı, normalde kusma uyku hali olursa tehlikeli diyorlar ama ,sinsice de olabiliyor aman Allah korusun 🤲🤲🤲
sultan_srgn Arasveannnesi0928 şuan bı sıkıntı yok gayet iyi şükür iki Uluç saat yaptırmadım şimdi yatiyor
sultan_srgn Arasveannnesi0928 şuan bı sıkıntı yok gayet iyi şükür iki Uluç saat yaptırmadım şimdi yatiyor
sultan_srgn Minikmucizem02 Sağol canım uyutmadim şimdi yatiyor kusma gözde kayma yok şuan şükür öyle bişey olursa götürüm
sultan_srgn Aybersa Kusma uyku hali yok arada iki üç saat geçti sonra uykusu geldi şimdi yatiyor Allah korusun inşallah bişey olmaz hala şuan korku geçmedi bende elim ayağım titriyor hala
JackDaniels sultan_srgn Bence götürmelisiniz. Hiç bi zaman vücudun içinde olup biteni biz bilemeyiz. İleride keşke dememek için ben olsam götürürdüm. Geçmiş olsun🙏🏻