Algan-29-06 2 ay 5 günlük oğlum üç gündür kaka yapmıyor sadece anne sütüyle besleniyor. Huzursuzluğu yok sizce neden yapmıyor olabilir? On güne kadar normal diyorlar ama insan tedirgin oluyor. 😵💫😵💫
Fero110 Algan-29-06 normal cnm benim kızımda boyleydi Rahatsiz olmadığı sürece sıkıntı yok birde soz kabızlık yapacak bir besinde yedigunizde etkiler
PrensesimEla Algan-29-06 benim kızımda şuan 1ay 28 günlük ortalama 3-4 günde bir kaka yapmaya başladı. Bağırsakları düzene girmeye başladi diye düşünüyorum
Dondu_cenikli2 Algan-29-06 bence de normal benim bebegimde oyleydi 10. Gun yapardi ama buyudukce zorlanmaya basladi 1 yasinda simdi bir donem 10 gun felan dubalak kullandim simdi daha iyi
defnemihra sadece anne sütüyse eğer 1 haftaya kadar normal çok takılmayın karnı yumuşaksa gazını çıkarıyosa sorun yok :)
Algan-29-06 defnemihra gaz çıkarıyor karnı yumuşak çişte yapıyor ama kaka yok 😳 bi yerde iyi beslenmeyen bebek kaka yapmaz yazıyordu 😩😩
Svdanur Algan-29-06 ıstersen bıraz zeytınyagı verebilirsin ama akıkı olucak bana doktorum demişti bı cay kasıgı poposunada surebılırsın
Algan-29-06 Svdanur bebeğim dün poposunu zeytinyağ ile ovup uyardıktan sonra yaptı kakasını normal diye bekleyip uyarmasaymışım çocuğumun içinde dünyalar kadar pişlik birikicekmiş resmen. Resmen macun kıvamında yaptı kakasını 😩😩😩
Svdanur Algan-29-06 normelde yapmazı gerekiyordu ben bebegıme verdım de hen gec yarın saat ıcınde yapıyordu
defnemihra bartmayın arkadaşlar poposuna kesinlikle müdahale etmeyin kaslarını kullanması gerek ayrıca ağlamıyosa sıkıntı yok kakadır bu kolik bebeğim bi gün yapmasa kıyamet kopuyo ama mama ile besleniyo
elcn4139 defnemihra nasil yaptiriyorsumuz benimde kolik co kagliyor 2 3 gunde bir yapiyor. gecen fitille.yaptirdim .mama yiyor. doktor mamayo degistirdi bizim kolige ozel verdi. siz hangi mamayi kullaniyorsunuz
elcn4139 elcn4139 mamayi degistirsi. bebelac nutrikonfor verdi bakalim yapacakmi. fitille yaptirdim en son
defnemihra elcn4139 ben bebelac gold kullanıyorum aptamil çok gaz yaptı sma ishal yaptı bormal bebelac şişirdi çocuğu resmen kabız oldu en iyisi bebelac gold geldi bide acı elma yağı var onu göbek çevresine ve topuklarına sürüyorum çok masaja gerek yok onda oda iş görüyo