Hifa35 Merhaba hanımlar kızımı bügün banyo ettirirken gördüm 2 gün içinde olmuş havalar soğudu DİE 2 günde bir banyo yaptırıyorum ondan geç gördüm bu iltihaplanmamı normalde şişikti bu bölge ama böyle iltihap gibi değildi kızarıktı bilen kişiler yazarsa sevinirim ..
BirAlparslanAnnesi Hifa35 gayet normal bmyle iltihaplanacak patlayacak kendi kendine geri iltihaplanacak kabuk tutacak bu şekilde iyileşecek siz sakın sıkmayın ellemeyin orayı kese falan yapmayın
TugbaElifCemil Hifa35 bizimde iltihapti o zmn aşı tutmuş diyorlar biraz iyilesmesi uzun sürüyor sorun yok yani her hangi bir işlem uygulamayın kendiliğinden iyilessin…ben bilmeden sıktım o iltihabı aşı yeri olduğunu sonradan hatırladım 🙈🙈🙈
aakar Hifa35 evet böyle olması normal daha sonra bu patlayacak, bir sene içinde bir iki kez daha patlama yapar demişti hemşiremiz
Hifa35 BirAlparslanAnnesi yok dikkat ettim patlamasın diye ellemem aslada ne bilim ilk çocuğum dedim iltihapmmı oluşmuş çok şükür o zmn
Hifa35 TugbaElifCemil ayy bende sivilcelere iltihaplara dayanamam sıkarımda kızımda korktum sizinki iyi cesaret ☺️
BirAlparslanAnnesi Hifa35 bizde mesela hiç böyle iltihaplanmadı sadece aşı yeri sinek ısırığı gibi hafif kızardı etti okadar her bebekte bu şekilde olmuyormuş
TugbaElifCemil Hifa35 yara sivilce dayanamam koparır sıkarım bende aynı valla yaptım 🙈 çıban felan sanmistim ondan sıktım ne biliym cahillik🙊
AlpsolDan Bende de ilk oğlumda hiç bir iz kalmamıştı, ikincisinde 1 ay içinde iltihap oldu, doktora bile götürdüm , şu an 1,5 ay geçti, iltihap yeri baya azaldı ama tamamen yok olmadı daha , banyo yaptırınca akıyordu , hiç bir şekilde müdahale etmemek lazım
Hifa35 AlpsolDan tek değilim ne zamana geçer bende korkuyorum kucağıma alınca artık patlar falan mikrop kapar diye
limonlukarpuzzz Hifa35 olmasi gerektigi gibi aşi tutmuş hic dokunmayin kendi kendine akacak kabuk bağlayacak ve iyileşecek