Muberra123 @Kullaniciadimi benim görümcemin kızı ilk doğduğunda baya esmerdi şimdi saçları kumral teni beyaz gibi 4-5 aylıkken değişti diye hatırlıyorum
mmek_2014 Kullaniciadimi valla 3 aya kadar esmerdi sonra yavaş yavaş açıldı rengi kumral gibi oldu 5-6 ay gibi de beyaza döndü
Mom987 Kullaniciadimi Ama ilk zamanlar esmer olabiliyor bebekler 😊 Ten rengi sonradan oluşan bir sey. Oglumda esmer gibiydi saclari falan siyah gibiydi. Aylikken saclari kumrallasti 3. Ayda teni bembeyaz oldu. 6. Ayinda altin sarisi saclari vardi. 😄 Babasi sarisin, babasi ile benim tenim beyaz oglumda sarisin veya acik kumral sacli diyelim beyaz tenli bir cocuk oldu🙈 o zaman sarisin beyaz tenli olma ihtimali yuksek.
Nuray23 Kullaniciadimi esmer tenli siyah sacliydi 2 3 ayinda beyaz tenli kumrak sacli oldu🤗 pamusum benim
muhendisanne1 Kullaniciadimi sülalede esmer olmadığı halde simsiyah saçlar , esmer ten rengi vardı , sonra tüm saçları döküldü yerine altın gibi parlayan saçlar geldi ten rengi de bembeyaz bir akkuş oldu 😍 sonuç 10 buçuk aylık oğlum kumral-sarışın bir bebiş 😍
Elif1010 Kullaniciadimi esmer doğdu saçları falan siyahtı 4. Aydan sonra saç rengi kumrala döndü teni de beyaza
muhendisanne1 Kullaniciadimi 4 ay falan ama değişebilir yani şimdi bi de kış geliyor ya iyice beyazlar bebeğiniz güneş çok göremeyince😅