Mother_ 1.5 yaşında oğlum yoğurt yediremiyorum görünce ağzını açmıyor görmeden versem kusuyor midesi bulanıyor ben napacam ya yoğurt hic mi yemez bi insan. Anne sütü zaten almıyor bari onu yesin diyorum yok yok yok . Bi akıl verin bana ya nasıl sevdirecek ben yogurdu
pogacayanakli_aylamm Mother_ sevdigi meyveleri koyup blemderdan cekip verseniz. Yada bol naneli yayla çorbası yapıp verin
SeverusSnape Mother_ benim kızım da yoğurt yemiyor. 25 aylık, hiç sevemedi şimdiye kadar. Ben ayran olarak tükettiriyorum bu yüzden. Meyvelerle deneyebilirsiniz ama. Bi de Mom’s Granola ile verebilirsiniz. Belki sever bu şekilde, hem de öğün niteliğinde olur.😊
Angel_45 Mother_ Cnm nasıl mayaladin ben kendim sevmiyorum bari cocufum yesin diye hep günlük mayaladim ilk başlarda büyüdükçe 3 günde bir mayaladim o da şimdi satın yoğurt yemiyor eksirse falanda yemeyebilir ondan soruyorum ama yemedimide yemiyor
BirAlparslanAnnesi Mother_ zorlamayın sonuçta o da bir birey herşeyin farkında oluyorlar yemiyorsa yemesin başka seylerden takviye etmeye bakın