Ashlee Mihri0102 gunduz uyumadigi icin gecede duzensiz haliyle once duzen olusturmaya calisin youtubeda birsuru video var bununla ilgili uyku saatlerini takip edin kacirirsaniz asla uyumaz uyusada yarim saate uyanir
Arin31 Mihri0102 2+15 günlüğüz resmen beni tarif ettiniz gündüz uyku yok uyusada yarım saati geçmiyor ve iki defa tek uyuyor gece 12 de uyuyor 3 gibi uyanıyor emziriyorum sonra saat 4-5-6 uyanıyor 6dan sonra uyumuyor 😔
Leyla45 Benim kizimda 2ay 16 gunluk gunduzleri az uyuyor ama aksam 8 oldu mu uykusu geliyo yatiriyorum gece12ye kadar uyuyo, sonra uyaniyo karnini doyuruyorum tekrar yatiriyorum Sabah 6-7 ye kadar uyuyor
Alparslanozge Çok bilmişlik gibi olmasın ama o aydaki bebekler için uyku süreleri çok fazla değil mi 3 saatte bir uyandırıp beslemek gerekiyo 🤔
Larinaz Alparslanozge bnm bebegim daha fazla uyuyor,dr gece uyandırmamalısın dedi.45 günlüğüz cok şükğr bi sıkıntısı yok.
Arin31 Melek21 aç olduğunu sanmıyorum çok şükür sütüm ağzından akıyor ama işte düzene binemedik akşam eşinin gelince diğer günün yemeğini yapıyorum 😔 bebekten dolayı gündüz hiçbirşey yapamıyorum inşallah en kısa zamanda düzene biner
Larinaz Mihri0102 mama tok tuttuğu için bebekler daha cok uyuyorda oyusden sordum enasından benim öle.ama işte kimi bebek uykuyu sevmiyor.