GiybetReis Kızlar selam, 6 aylık kızım var. Yabancı bebek bakıcısı düşünmeye başladım. Şimdilik sadece bi düşünce. Bi kaç ay sonrası için. Yabancı bakıcı fiyatlarından bilginiz var mı? Yatılı ya da sabah gelip akşam giden. Daha karar vermedim buna?
Woody GiybetReis ben sormuştum. 3500 tl arti sigorta haftada 1 gün izindi Geçen sene Eger dil öğrenimi icinse İngilizce okuyan universite öğrencileri gelip belli günler oyun ablaligi yapabilir
GiybetReis Bir de yabancı dadıyla birlikte yaşayanlar kötü ya da iyi tecrübeleriniz neler paylaşır mısınız?
GiybetReis Deletedmom896 evet bi bakıcıya ihtiyacımız olabilir bi kaç ay sonra. Yabancı olursa dil için iyi olur.
Deletedmom896 GiybetReis Anladım arkadaşım bi ara Ukraynalı vardı 4 dili vardı fakat ciddi anlamda kültür ve otorite sorunu yaşadılar
GiybetReis Deletedmom896 Kültür farkı yaşayabileceğime çok eminim. Ama evde bi ukraynalı abla gezsin istemem tabi 😂 başka ülkeler olabilir😂
GiybetReis Mom0911 Aslında daha onu düşünmedim öncelikle yabancı bakıcı fikri nasıl olur onu düşünüyorum. Öncelikle buna karar verdiğimde ve bütce olarak uygunluk sağlayabildiğimde sonrasında kültür farkı en az olabilecek bir yardımcıyla çalışmayı deneyimleyebiliriz. Benim öğrenmek istediğim sorun yaşayan var mı ya da çok memnun kalan. Ve tabii ki ücretleri. 3 ay kalıp 10 sene olmayacaksa hiç bi manası yok çünkü
GiybetReis Mom0911 Ya bu arada siz Ukraynalımıydınız o yüzden mi öyle yazdınız? Ben tamamen Ukraynalı kadınlar fazla güzel olduğu için bunu yazmıştım🌸😊 Daha doğum kilolarımdan bile kurtulamamışken yanımda 7/24 taş gibi olan bi kadın asla isteyemem şuan için diye😅
Pozitifayrimci 2 yaşından önce birden fazla dil eğitiminin çocuklarda dil gelişimini yavaşlattığı ve iletişim becerilerinde geri kalma olduğu iddia ediliyor. Ben biraz araştırmıştım. Siz de bakmışsındır muhakkak
GiybetReis Pozitifayrimci evet cok araştırdım ve bebeklerin anlaması konuşmasından ortalama 6 ay ileridedir ve bebek 6 aylıkken iki farklı dile maruz bırakılabilir.Pek çok çocuk doğal bir şekilde iki dili de anadili gibi konuşabilmektedir. Hatta 3-4 dili aynı anda dahi öğrenebilirler 3 yaşa kadar bu şekilde yetiştiklerinde hani dil nankördür derler unutulur derler ya işte bunu kolay kolay yaşamıyorlar. Yani bende 2 dil büyüdüm açıkçası ve cok faydasını gördüm
Woody GiybetReis Pardon söyle yazmışlar [10.12.2020 10:45Çalışan ücretleri 4000tl artı haftalık 50 TLSabıka kaydını alıyoruzPassaport bilgileri adres Bilgisi içeren bilgileri alıyoruz [10.12.2020 10:47] Önce Wup conference call yapıyoruz Wup tan canlı görüşme [10.12.2020 10:47] Sonrasında uygun adayı size yönlendiriyoruz