Kucukmucizem2704 Kizlar emziren anneler meyve suyu falan tuketmk zararmi kimisi cocugu şişirir diyo boyle bsy olurmu meyve suyu icmek sakinxali mi?
sehzadeannesiyim Kucukmucizem2704 benim kocamın ailesinde herkes elma suyunun süt yaptığını söylüyor yaklaşık günde 1 lt içtim ne kilo yaptı ne bebeğe zarar verdi sütümde gayet güzeldi 😊
Tuos2306 Kucukmucizem2704 ben ilk dogum yaptıgımda annem sürekli elma suyu hazırladı bana sütü arttırır diye. Tadıda bayagı güzeldi seve seve içtim bi sakıncasınıda görmedim. Hazır içmemeye çalış. Ama herzaman evde olmuyor ben içiyorum kahvaltılarda falan. Bi sakıncasınıda görmedim yani şimdlik
Hohomoromu Kucukmucizem2704 Hazır meyve suyu normalde de kimsenn içmemesi lazım aslında glikoz sırf şeker meyve suyuyla alakası yok aromalı şekerli su sadece bi faydası yok anlıyacagınız bebeği şişirrmi bilmiyorm ama nasıl olsa bebeğin var meyve sıkacagı ile kendıne yap bebegnde içebılck duruma gelınce onada yaparsın 👍😊
Cglmsl Hazır meyve sularının sağlıklı olmadığını herkes bilir onun dışında kendiniz sıkıp içerseniz aksine yararlı bile
Senaktas Kucukmucizem2704 portakal bebekte reflüye yol açabiliyor diye biliyorum bir araştırın isterseniz.