Kızımın odası biraz küçük maalesef. Dolap almak istiyoruz eşimle ama koyacak yer yok. Küçük bir dolap almak da istemiyoruz , kardeşi olunca beraber kullansınlar bir kaç sene diyoruz. Ama dediğim gibi koyacak yer yok. Eşim Suriye de görevde , bu sebeple de kızımla birlikte yatıyoruz zaten yatakta. Benim için de onun için de bu durum iyi sıkıntı yok yani. Çocuk odasında beşik ve baza var göründüğü gibi. Bazayı atsam, annem , kaynanam veya kardeşim geliyor bana 1 ay kalıyorlar en az tek sıkılıyorum ya da yoruluyorum vs diye. Baza da gelen kişiyi yatırıyorum ki ilerde kızım farzımahal 5 yaşına gelince yatağını değiştirir onu yatırırım baza da , düşüncem bu. Zaten beşikte yatırmıyorum , sizce beşiği mi atmalıyım ( birine vermeliyim anlamında) yoksa bazayı mı? Beşiği de hamileyken hevesle almıştık çok da beğeniyorum ama şimdi kullanmıyoruz zaten. Ne yapsak ya kafam çok karışık 😕
Bu arada evimde salon takımı yok ayrıyetten , sadece oturma odam var bu sebeple de gelen olunca oturma odasında yatırmak istemiyorum bazen kızımla erken kalkıp oraya geçiyoruz. Elbette kızım büyüyünce odasında bazada yatacak , gelen de o zaman 1 ay kalmaz zaten bebek diye kalıyorlar şimdilik