merbay97 Merhabalar 🥰 molfix pure soft kullanıyorum memnunum fakat fiyatı biraz fazla. Molfixin yeşil paket olan bezi nasıp acaba farklarını biliyor musunuz ona geçsem sıkıntı yaşar mıyım? Yorumlarınızı bekliyorum 😇
Makaron_88 merbay97 ben ikisinide kullandım şimdi yeşil olanı kullanıyorum çok memnunum doğduğundan beri hep molfix ne pişik ne sızdırma hiç problem yaşamadım ikisi arasında çokta bir fark yok sadece soft olan biraz daha yumuşaktı
oyanamoy merbay97 bende yeşil olanı kullaniyorum. Bence hiçbir farkı yok. Hiç sorun yaşamadım 1 yıldır.
Pamukkizimmm merbay97 Ben bebeğim doğduğunda kullandım fakat yapısı kalın olduğu için havalar da sıcak olduğundan normal yeşil olana geçtim çok memnunum kızım 6 buçuk aylık hiç pişik olmadı ☺️
Kbrasg merbay97 Daha ince bence daha rahat pure soft cok kalın cok pamuklu geliyor bana yeşil paket daha iyi bence kızım 6 aylık dogdugundan beri kullanıyoruz . Birde mavi paketi cıkmıs o nasıl bilmiyorum hiç.
MinikTospa merbay97 Ben yeşil olanından kullanıyorum çok memnunum. Yumuşacık pişik yapmıyor sızdırmıyor güzel bir bez.
alinaannee merbay97 ikisini de kullandım memnun kaldım fiyatı pahalı diye yeşil pakete geçmiştik biz de