Ocakannesii Merhaba kızlar 🌸 oğlum 8 ay 4 günlük oldu balık yedirebilirmiyim çorba şeklinde yada normal öğün olarak hangi balıkları vermeliyim birde tarifleriniz varsa alırım çok memnun olurum doktor kontrolümüze bir hafta falan var sizede danısmak istedim🙏🏻
BirAlparslanAnnesi Ocakannesii balığa 9.ay itibariyle başlanıyormış sanırım bende bebeğime başlamayı düşünüyorum ama hiçbir fikrim yok sadece somon ve levrekti sanırım en besleyici olanları ama kılçık işi acayip korkutuyo beni🙄
Barlasb10 Yüzey balıklarını verebilirsiniz ben somon yapıyorum fırında patatesli o şekilde veriyorum çok seviyor
BirAlparslanAnnesi Barlasb10 kılçık açısından bir sıkıntı yaşadınız mı peki bide taze mi dondurulmuşmu veriyorsunjz ?
Ocakannesii BirAlparslanAnnesi Ya evet biz bile yerken zorlanabiliyoruz bazen çok dikkatli olmak gerekiyor ama çokda vitaminli besinler 8. Ayda verenler var emin olamadım bende annelikten ötürü sanırım yemesi icin hevesleniyorum 😃 somonla başlamak istiyorum doktor kontrolünden sonra inşallah severler🙏🏻
Barlasb10 BirAlparslanAnnesi dondurulmuş alıyorum dardanelin bulunduğum yerde taze balık bulmak zor somon hele imkansız. 1 dilimin yarısını veriyorum ikiye kestiğimde içinde büyük kılçık oluyor onu alınca geri kalanında kılçık olmuyor tabi yine de dikkatli veriyorum elimle iyice kontrol ediyorum
BirAlparslanAnnesi Ocakannesii hiç sorma valla bi tavuk suyu ilik suyu yapacakken bile milyon defa süzgeçten geçiriyorum kemik olmasın diye🤦🏻♀️🤦🏻♀️Ayy inşallah severler bende heves ediyorum balığa sevsin balıgı çok faydalı ya
BirAlparslanAnnesi Barlasb10 benimde bulunduğum yerde balık bulmam cok zorda o yüzden sordum teşekkür ediyorum☘️