Betul5434 Merhabalar arkdaşlar korona aldum 1 yaşında bebeğim hiç bir şey yediremiyorum emmiyorda iştahi tamamen kapandi bu süreçte neler yaptiniz neler yedirdiniz ☹️😞
Cheddar Betul5434 muhtemelen tat koku kaybı var o yüzden yemiyor. Benim kızımda o şekildeydi 1 hafta boyunca neredeyse domates muz ve yoğurt yedi başka bişey yemek istemedi
Betul5434 Cheddar evet hiç bişey yemiyor emmekde istemiyor bide suyuda hiç içmiyor işin kötü tarafı😤😪
Lidya-t Biz de covitiz hiç zorlamadım kilo kaybı oluyor ama iştahsız bebeğe de yapacak pek bir şey olmuyor.Mama içiyordu sadece daha yeni yeni yemeye başladı.5. günümüz.
Betul5434 Lidya-t zaten çok zayıf inşallah daha fazla kilo vermez bnde ondan endişeliyim napabilirim diye araştırıyorum ☹️
Cheddar Betul5434 duş aldırın sinüsleri akar o zaman tıkalı olduğunda da emmek, beslenmek istemez. Biz c ve d vitamini kullanmıştık onlar biraz daha artırıyor iştahı hem de covidden kullanmak önemli
Betul5434 Cheddar duş aldırıyorum her gün ama d vitamini multi vitamin feln veriyorum 😪 inşallah tez vakitte atlatiriz rabbim tüm hastalara şifalar versin inşallah 🤲🏻
Betul5434 Buse60 sağol canım yok olmamiştim o yüzden çok ağir geçiriyom eşim tek doz olmuştu o daha rahat geçiriyor 🙄
Buse60 Betul5434 hmm anldm canm çok geçmiş olsun tekrardan demek ki neymiş aşı olmak gerek 🤭 bende daha olmadm düşünüyodm ama hemen gidip olmam lazm
Betul5434 Buse60 evet bencede aşılı olanlar daha tahat atlatiyor etrafımda gördüklerim duyduklarim bn artık 5 ay sonra feln vurulurum Allahta nasip ederse inşallah