Siyahii Kızlar kızım 14 aylık ve artık zamanı geldi diye düşünüyorum hatta geç bile kalmış olabilirim buna. Nasıl bi eğitim verebilirim bu konuda?
Woody Siyahii eğitime gerek yok ki . Sizi görmüştüe bu gune kadar. Verin eline fırçasını direk fircaliyorlar
gunes20 Siyahii her fırçalamayı beraber yaparak… Aynalıyorlar ebeveynleri… Başka türlüsğ olmaz sanırım.
gizemhifanur Siyahii benimki aydır fircaliyor 14 aylık eline verdim kendimi gösterdim zaten fırçayı çok seviyor bebeler benimki çok sevdi yani. Her ögünden sonra fırçasını eline veriyorum suya tutup bir kere macun sıkıyorum sabah ya da akşam eğlenceli oluyor seviniyor
adastra Siyahii Yaa ben de bu konuda başlık acacaktim 18 aylık kızım dişinde tartar oluştu diş fırçalama girişimlerim hep başarısız oldu nasıl alistirabilirim ya da alışana kadar nasıl temizlyebilirim tartar yok olur mu 🥺
Siyahii Woody parmaklarına mı eline mi tam bilmiyorum takılan fırçalar varmış sanırım ısırarak fırçalanıyomuş öyle bişey duydunuz mu
yayburcukadini Ben karşısında fırçalıyorum 11 aydan beri taklit ederek öğrendi, 11 aydan öncede silikon fırça veriyordum eline korumalı olandan dişleri kaşınınca iyi oluyordu.
Eesay Siyahii eline verin o arada siz de fırçalayın hemen öğreniyorlar. Rocs diş fırçası ve macunu kullanıyorum. Fırça tam eline göre olduğu için kolay oluyor
Adayildiz Siyahii biz her dış fırçalamayı kızımla yaptık eline verdik fırçasını bizde kendimizinkini aldık fircaladik onunki macunsuz tabi 14 aylık verince bizim yaptigimi, gibi yapiyo göster bı sure oda öğrenir