Sevgili emziren anneler malum yaz geldi hepimiz kişisel hijyenimize önem veriyoruz şüphesiz. Fakat koltuk altı rolonları sütümüze karışıyor bilgisi olmayanları bilgilendirelim onun yerine günde bikac kez sabunlu bezle silebilir veya deniz tuzu rolonlarını kullanabilirsiniz.
Melis gerçekten mi bilgim yoktu çok teşekkürler ☺️
Melis Süte mi karışıyormuş? 🤦🏻♀️ Eyvahlar olsun o zaman benim kızım sürekli roll on aromalı süt mü içiyo. 🙍🏻♀️ İlk bir kaç hafta sürmemiştim roll on falan ama ben takıntılı biriyim asla sürmeden rahat edemem. Sırf onun için gidip kaç tane farklı roll on aldım kokusuz olan hangisi diye. Sabah kalkınca yatmadan önce duştan sonra her odaya girdiğimde sürüyorum valla. 😒
Melis ben en iyi çözümü Hindistan cevizi yağı ile karbonatı karıştırıp kullanmaya başladıktan sonra buldum😍 terleme ve ter kokusu asla olmuyo kesin deneyin derim ♥️
Tospagam evet hamileyken aklıma geldi doktoruma sormustum o da onaylamıstı parfumde aynı sekılde rahatsız edıomus ama süt daha onemli tabiki bebeklerimize kimyasal süt içirmeyelim🙏🏼
Melis parfüm bebeği rahatsız eder ewet ama koltuk altı süte geçmez ya sanmıyorum
Koltuk altı roll on süte mi bulaşıyor 😳 İlk defa duyuyorm şimdiye kadar kullanıyodum
Ravzam_21
Hamidee banada bugün verdi doktor gaviscon ve gastrotuss bakalım basıl olcak kabızlık yapabilir diyede fitil verdi
Yok cnm daha neLer memeye yakın diyemi öyle bi düşünce war Memeye süte giren şey sadece yediğimz içtiğimizden ibaret koLtuk aLtı kullanmak sakıncaLı değiLdir ki
GmzSnn doğru olabilir, ben de hamileyken koltukaltımda beze oluşmuştu doktora gittiğimde bazı kadınların süt bezleri koltukaltındadır sendeki de süt bezesi demişti. O yüzden mantıklı geliyor bana bu olay. İlk duyduğum da ben de şaşırmıştım tabi.
TugsemEce bende öyleyim inşallah öyle bişey yoktur
TugsemEce 😂😂😬🤣🤣🤣
Sycn şunu bir not alayım 😂
aasenamerve bana saçma geLdi sürüLen roLon iyice deriden geçecek kdr ayrışacakdaaa deriyemiyice geçecek süt damarLarını buLacak damarLarın içine işLeyip süte karışacak ohooo doktorLarda çok tuhaf abi saç boyamaya Lazer yapmaya her şeye izin werir terLenmesin diye sürüLen deriden geçtiği bile belli oLmayan bir parfümeriye karışır iLginç