Aselkooo Anlıyorum,eğer kendinizi hazır hissetmiyorsaniz bırakın,ancak çocuğunuzu da düşünün ,çünkü kış geliyor ,eğer eviniz sıcak olursa kışın da başlayabilirsiniz,sana yaşadıklarrimi birazda olsa anlatmak isterim,ilk iki üç,dört gün hiç geçmicek sandım,kızımda alaturkada olan herşeye dokundu,çeşmede suyla oynamayi çok sevdiği için suyu açarak yaptı ,ben kendimi zorla sabırla sakın tutmaya çalıştım o heryere dokundukça hasta olucak diye korktum,her çıkmasında tuvaltin herşeyini çamaşır suyu ile yıkadım,evin içine yaptı sürekli o yaptı ben sabırla sildim,üstüne yaptı sabırla değiştirdim,halada aynı üst baş değiştiriyorum,elimde hep yıkayarak kurutarak halletmeye calsitim,makinaya atmak için beklesem emin olki kıyafet derdine duserdim,sinirlerim boşaldı,olmicak diye ağladım,ama kafamda 15gunu belirledim, o zamana kadar sabredicem,siz daha çok yenisiniz en azinda bir haftaya kadar dene, değişlik görürsen ilerleme,vs devam et derim,htta gözünüzün içine bakarak işiyecek,ama daha sonra rahatsız olup üstünü değiştirmeni isteyecek, bunlarin hepsini gözlemlemeni tavsiye ederim,birakin oyun yaparak oynasın, yapsin, herşeye dokunsun , zmanla sklıp birakicaktir, düşünün ki oyuncakları gibi, sıkıldıklari oyuncaklarıyla oynuyorlar mi hayır..onu. Gibi düşünün..sabredin devm edin, pedagoglarin YouTube deki videolarını izleyin..insAllah başarırız …