Nurerdem Arkadaşlar bebegim 1,5 yasını geçti tencere ve fırın yemekleri yediremiyorum hiçbişey yemiyor sizin bebişlerde durum nasıl
kutgun Nurerdem yemek yeme sürelerini biraz daha açabilirsiniz kendini aç hissederse yiyebilir o zaman
CaglaCeylin Inanmiyorum ayni biz. 1,5 yasindayiz 18 aylik yani. Son iki haftadir sevdigi veya sevmedigi hicbkirseyi sevmiyor yemiyor. Agir bi dönem geciriyoruz bence insallah cabuk gecer
BalkizimBaloglum2 CaglaCeylin 18 aylik kizim sevdigi seyleri bile yemiyor zaten zayifti iyice zayif düşecek bu saat oldu daha kahvaltı yapmadi azı dişleri çıkıyor galiba neyapcaz 😪
CaglaCeylin BalkizimBaloglum2 bende öyle düsünüyorum hanimefendi bizim azilarin hepsi cikti köpek dislerimiz sis bende ona bagliyorum. Kac kilo kiziniz. Biz 21.2.20 dogunluyuz ya siz?
BalkizimBaloglum2 CaglaCeylin benim kiziminda şiş azilar 19.02.2020 doğumlu benim kizim zayif baya 9 buçuk kilo
Mgtlh BalkizimBaloglum2 Benim kızımla aynı kilodalar neredeyse benim kızımda yemiyor oda 15.03.20 doğumlu sanırım hem havalardan hem de dişlerden