elifkarayel Arkadaşlar merhaba Otri bebe kullanıyoruz ama başlıkları çok sık bittiği için başlıksız iyi bir aspiratör öneriniz varmı?
Birmete elifkarayel bebeğiniz kaç günlük, biz 1aylığız ben kullanırken tedirgin oluyorum acaba çok güçlü mü çekiyorum diyorum
Tubafadime elifkarayel ben sungerini yikiyorum tekrar kullaniyorum. Hatta burda biri paylaşmıştı pamuk koyup kullanıyormuş denemedim ama oda mantıklı bi deneyin isterseniz
elifkarayel Birmete benim eşim yapıyor genelde onun kadar güçlü çektiğinizi sanmam ben yaptım geçenlerde nefesim yetmedi 😅 o yüzden sıkıntı yapmayın bence
ikizlerinannesi2985 elifkarayel başlıkları her seferinde atmanıza gerek yok ki.. süngerini yıkayıp başlığını kaynar suya batırıp kullanmaya devam ediyorum. Doktorumuz bir sorun olmayacağını söyledim. Yoksa ona para yetişmez zaten
elifkarayel ikizlerinannesi2985 gerçekten öyle 3 kutu kullandık başlıkları da attım bilseydim atmazdım yazık oldu🤦🏻♀️
Ask35tego Ben sungersiz çekiyorum acaba sıkıntı olur mu sünger varken içinde çekemedim birde Dr nazalnem burun damlası tavsiye etti
Belgiansareweird elifkarayel braun’in elektrikli aspiratoru var 1x aliyorsunuz banyo’dan sonra 1x kullaniyoruz hic baska birseye gerek kalmiyor