Sefeff Regl m biteli henüz 1 hafta oldu. Ama aşırı kasık ağrılarım ve mide bulantim var. Kızımda da benzer bir durum yaşadığımdan bi an endişelendim şuan hiç böyle birseye hazır değilim çünkü. En erken ne zman test yapabilirim
BurcuKucuk Sefeff 1 haftada belli olması imkansız en erken 2-3 hafta sonra ama eğer üstüne görme gibi bir durum olduysa belli olur
AtaVeAnnesii Sefeff Regl bittikten 1 hafta sonra yumurtlama oluyor zaten imkansiz 😄Ama ustune gorme olduysa zaten erken sayilmaz .
melike5461 Sefeff daha çok erken çıkmaz yapsanda, hamile kalmanda çok düşük bi ihtimal yeni adet olduysan
Nuray23 Sefeff ben adetim biter bitmez hamile kalmistim. Bunu da yaptgim ovulasyon testlerinden biliyorum. Hamileligimi de adete 8 gun kala testte gordum. 5 gun kala kan verdim 763 beta ile ogrenmistim.
Sefeff melike5461 ya kızımda benzer bi durum yaşadım o yüzden böyle düşündüm. Yine regl oldum bitiminden bi kaç gün sonra lekeleme oldu sonrasındada böyle bulantı falan başladı. Ben regl yeni bitmişti diye ihtimal vermemiştim o yüzden geç öğrenmiştim hamile olduğumu. Şuan nerdyse aynısı oluyor ama tek fark ardından lekelenmem olmadi