Akifkus Bebeğim 3 ay 4 günlük bugun rota asisini vurdurmayi düşünüyorum tam 3 aylıkken mi vurdurmaliydim geç kaldim acaba?
BirAlparslanAnnesi Akifkus hayır geç değil tabiki vurdurabilirsin önemli olan ilk doz için 105 günü doldurmamış olması ki sizinki daha 3 aylık
betulgul Akifkus 3 ay 25 günlüğüz dün yapıldı aşı bize yan etkisi olmaz dedi hemşire rahat ol dedi, akşamdan huysuzlandı başkada bişi olmadı cok şükür 🙏🏻
Minikom72 Umaybebek bu rota aşısı hangisi oluyor sağlık ocağındami vuruluyor bide sağlık ocağı çağırıp mı gidip vurduruyoruz
Elisa77ebru Minikom72 Hayır özel oluyor bu bızdee özele gıttık Dr da vardı aşı kendısı yaptı ucretı verdık
Umaybebek Minikom72 hayır eczaneden sipariş edip alıyorsunuz ister sağlık ocağı ister takibini yapan doktor yapabilir.
Elisa77ebru Akifkus bebegım suan 5 ay 17 günlük bizde 3 ay 7 gunlukken yaptırmıstık hıc bı sorun olmadı Dr danıstık yaptırabılırsın sorun olmaz demıstı canım
Minikom72 Elisa77ebru Ne için yapılıyor peki bu konuda bilgim yok ona göre günümüz geçmeden gidip yaptiriyim bende
TalentedMom Akifkus her doktor farklı aylarda vurdurmayı öneriyor bence doktora sorun o size bir aşı takvimi belirleyecektir