Tugbaa_44 Merhaba annisler.benim on beş günlük bebeğim var.kaynanam banyo yaptırdıktan sonda emzirmeme izin vermiyor.banyodan sonra emzirme diyo.sizxe emzirmeli mıyım.bir zararı var mı ki
Su1 Tugbaa_44 banada annem vermezdi valla şuan emziriyorum ağzı kolaymış bebeğin öyle diyorlar hayırlı olsun bu arada
Rabiamhmt Tugbaa_44 ben banyo yaptırdıktan sonra bebegım hemen emmek ıstıyo verıyorum ne gıbı bır sıkıntısı var ki anlamadım banyodan sonra emınce daha rahat oluyo bebegım
Lulemom Tugbaa_44 bende özellikle emzirmeden önce banyo yaptırıyorum. Sonra çok güzel emiyo ve uyuyo. Sebebini merak ettim ama 🙄
Burcuckmk Tugbaa_44 kaynanamda annemde karışamaz boyle biseye bebegim ne isterse nasil rahat ederse öyle yaparim ki doktorlardan bebegin yikandiktan sonra emzirilip uyutulmasini öneriyor hem banyoyu sever hemde rahat uyurmus
Prenses-annesi1 Tugbaa_44 ilk defa duydum. Banyo yaparken çok ağlardı kızım bitek memede sakinleşirdi hemen havlusu üstündeyken emzirdiğim çok oldu. Banyo öncesinde emzirilmemeli diye biliyorum ben.
Megututu Tugbaa_44 Benim annem de aynı şekilde ağzı kokar emzirme saçları kuruyunca emzir diyo saçları zaten azıcık havluyla hemen kurulayıp emziriyorum
yeni4747 Tugbaa_44 annemlerde verme derdi isterse veriyorum valla ne dayanağı var bilmeden uygulayamam böyle şeyleri
rua_da_senhora_das_verdades Tugbaa_44 annem bizi banyodan hemen sonra emzirirmiş hicbir şey olmadı. Bende aynısını yapıorum sorun yok