dlkcnblt Naciyeylmz canm ben doktorun önerdiği gaz damlasından verip youtubeden bebek gaz masajı açıp bebe yapıyla onu yapardım ve güzel gaz çıkarırdı o masaj etki ederdi
Zasya Naciyeylmz yedikleeine dikkat et canım, büyük ihtimalle yediklerin etkiliyor. Her şeyine kimyon at bolca , çay kahveyi içme. Rezene çayı içebilirsin, bebeğinin ağzına da günde 2 defa 1 çay kaşığı ılık verebilirsın
Gececekbugunler Naciyeylmz önce doğru emzirme. Mümkün olduğunca gaz yutmadan doğru pozisyonda emmeli. Sonrasında gaz masajı. Aç karna ya da yendiğini sindirince masaj yapın. Kusmadan gazını çıkartır. Her gün mutlaka burun temizliği. Tıkalı burun hava yutmasına sebep olur. Her gün duş. Duş almak gaz çıkartmasını kolaylaştırır ve tabii ki yediklerinize dikkat etmek
Naciyeylmz Gececekbugunler kendi emerken çıkarıyor ağzını memeden oynuo onunla emerken . Evet çok kusuyor . Aç karninada çok ağlıyor nasıl yaparım
Gececekbugunler Naciyeylmz ağzından çıkarttığı oyun oynadığı zamanlarda gaz yutmaz. Aktif emdiği zamanlarda dikkat etmeye çalışın.
Ipekoz Naciyeylmz nane veya kimyon kaynatıp 4-5 çay kaşığı verin eğer işe yaramazsa gaz damlası verin bence. Ben hep kimyon içirirdim onunla rahatlardı. Bir de akşam uyutmadan duş aldırın çok rahatlıyorlar
Zuhallkahraman Naciyeylmz valla ne yaparsan yap hangi damlayı, şurubu kullanırsan kullan gazı biteceği zamana kadar zorluyor adamı…. Tecrübeyle sabit 🙋🏻♀️