Beren5Duru 4,5 aylık kızım bıberonla anne sütünü sagıp beslıyorum bıberon tutmuyo grıp oksuruk burun akıntısi var nedeni bumu yoksa tam anlamıyla bıboronmu ıstemıyo 10 gundur bu sekıl tüm gün ac kasık bıberon kullansam mı😭😭😭😭
bitanem123 Beren5Duru doktora götürdünüzmü canım genelde burnu tıkalıyken ağzından nefes aldığı için zorlanır mama içmekde önce burnunu aç sonra dene oynaya oynaya içir bu aylarda biberon reddıde olabiliyor
qwrt1245 Beren5Duru burnu tıkalı olduğundandır. Hasta olduğu İçin iştahsızlık da yapmış olabilir. Mutlaka burnunu açın. Geçen hafta kızım da grip atlattı burnunu sık açmadığım İçin ciğerine inmişti akıntı enfeksiyon yaptı 4-5 saatte bir açman gerekiyor dedi doktorumuz. 4-5 saatte bir açın bebişinizün burnunu. Çok geçmiş olsun
Beren5Duru Dr gıttık kan idrar kültür testı hepsını yaptırdım hıc bır sıkıntı yok cıgerlerınede ınmemıs burnu acıyorum ama serumla tam acılmıyo ama gemel bıberon reddi yaparsa ne yapcam nasıl tekrar alısaacak hasta ama 60 cc ıcsede razıyım agzına surmuyo kılo kaybı basladı
qwrt1245 Beren5Duru o dönemde çok normal benim kızım da hiç kilo almadı ama hastalığı geçer geçmez eski haline döndü uyku arasında alırsa verebilirsiniz