Sedaerolx Merhaba anneler dün sezeryan doğum yaptım sütüm yok fakat göğüs ucum var sütümün gelmesi için ne yapabilirim
Arya-21- Sedaerolx canım hiç zorlama benim de 2 gün sonra geldi mecburen mama kullandık geliyor sıcak duş al göğüslerini ovala veya göğüslerine sıcak havlu koyabilirsin süt kanallarını açıyor
Teemo07 Sedaerolx ılık duş ve masaj, bol komposto ve rezene ayrıca uyku ve su.. En güzelleri.. Hayırlı olsun bu arada 🧿
daisybebek Sedaerolx 1 haftaya kadar normal ama bol bol su iç, tahin pekmez helva ye dereotu ye ve bol bol bebiş emsin anca gelir
Arya-21- Sedaerolx evet canım bebeğim küvezde kaldığı için mecburen aldık pes etme geliyor etrafa da aldırma ben stres yaptıkça azaldı sonradan
Boncuksun Boncuksun küçük olduğu için çekemiyordur memeyi verdiğiniz de çenesinin altından destek verin yoruluyordur. Yavaş yavaş öğrenir ama aç kalmasın dikkat edin yeni doğmuş. Göğsünüzü sağada bilirsiniz
eceunverkanra Sedaerolx Sağlıkla büyütün inşallah🥰 Bol bol ciplak tende ten tene temas yapın bebeğinizle cok ise yariyor ayrica bol su icebilir ve masaj yapabilirsiniz.