Duru2021 Bebeğim 5 aylık, kışlık alışveriş yapacağım. Neler almalıyım. Gereksiz, fazla almak istemiyorum. Hep küçülüyor. Neler almalıyım? Ne kadar almalıyım?
Klymeneninatlasi Duru2021 güzel bi soru olmuş bizde 3 aylığız çok kıyafet almışım ziyan olsun istemiyorum neyden ne kadar lazım acaba? 🙄
1prens1prensess Duru2021 ben oğluma çok ince yıldız takım diye geçiyor o pijamalardan almıştım bol bol hem yatarken giydiriyordum hemde dışarıya çıkarken içlik olarak içine giydiriyodum çok ince olduğu için hatta baya ince olduğu için çok sıcak yapmıyordu bellide olmuyordu çok kullanışlıydı kurtarıcım olabilir hatta şimdi gene kış olarak büyüklerini alıcam kızımada alıcam sonra genelde hep takımları vardı eşortman alt ist takım bide tulumlar vardı kalın mesela tulumun içinede o pijamayı giydirir çıkarırdım asla üşümezdi bide bu seme uyku tulumu almayı planlıyorum oğlum üstünü açmaya başladı çünkü
1prens1prensess Klymeneninatlasi bence bol alınmalı sonuçta kış ayı ve kışın ortasında ek gıda dönemindesiniz sürekli ilka üsttü batıcak herşeyi geçtim kıyafet kurtmasıda zor oluyor kışın alt ve üst bol alabilirsiniz benim öyleydi pijamasıda bol vardı
Klymeneninatlasi 1prens1prensess evet haklısınız yazlık çıtçıtlı badilerini atlet yaparım diye düşündüm içine hem belini korur bide mont işini falan napıyorsunuz yada bot ayakkabı için çok küçük ya acaba ne giydirmeliyim onun için
1prens1prensess Klymeneninatlasi yani benim oplan 12-16-17ay arası kışa denk gelmişti işte şuan 21 aylık o aylarda yürüdüğü için kayınvalidem hani bu spor ayakkabılar var ya bot gibi yüksek olanlar onlardan almıştı fazlada dışarı çıkan biri değilim onla idare etmiştik ama sizinki şuan 6-9 ay arası kışa denk gelmiş olucak e zaten yürümüş olmaycak büyük ihtimalle o yüzden bana kalırsa bot almaya gerek yok evde giymelik tAbanlı çoraplar almıştım ben altı ayakkabı tabanı gibi geri kalanı coraptı siz patikte giydirebilirsiniz üşümesin diye monta gelicek olursamda civilden şişme montlsr var ya onlardan almıştım şimdi benim kızında 7-12 ayı falan kışa denk geliyor mart doğumlu doğumunda hava soğktu haziranda ısınmıştı resmen hava yaşadığım yerde neyse kızımada ayına uygun oğluma aldığım montlardan almayı düşünüyorum çok tatlı oluyorlar ki dediğim gibi ben evden çıkmayan biriyim çıkrsamda kayınvalide annemedgiderim onuda eşim arabayla götürür o zamanlarda büyük ihtimalle içine normal kıyafet giydirip şimdiden aldım mesela tulum kışlık tulumlar varya hayvanlı fln tüylü onlardan var üstüne kalıncana onu giydirip giderim büyük ihtimalle he çok bot almak isterseniz bence çokta pahalı birşeye gerek yok çinkü yürüyemiyor olucak ve ayaklar inanılmaz derece hızla büyüyor deymez yani tabi siz bilirsiniz
Duru2021 @Yagmuralmila Yagmuralmila Şuan bilmiyorum🤭 ama 3 ay kontrolünde 61 cmdi sanırım. Ama hiç emin değilim
Yagmuralmila Duru2021 cm ine göre alıyorum ben ☺️ şimdilik 3 aylık al. Ben 3 ayda bir alıyorum 3 tane üst 3 tane alt 3 tane zibinlik alıyorum böyle böyle dönüşümlü giydiriyoruz hem tam kullanıyorum hemde giymediği kalmıyor.. bı tane de hırka al ilk 3 ay bahar olduğu için soğuk olmaz ☺️
_BirAnne Duru2021 yani neyi ne. Kadar alacağınızı pek bilemiyorum bende yeniyim ama ek gıda dönemine geçiş olduğu için genellikle beyaz almanızı tavsiye ederim en aZından leke oldumu bas çamaşır suyuna geç valla lekeler çok zor çıkıyor 🥲🥲🥲
Berra60 Duru2021 ben badi ve tayt almistm bi tane montu vardi 5 aylikkn simdi de yine oyle 1 yasinda uyku egitimi icin pijama takimi badi tayt disarda giymesi icin esfmn takimi aldim . Bn de cok almaya larsym zaten surekli yikiyorum .