Betusunannesi Kızlar beşik sallama aparatını satıyorum benim çok işime yaradı gerçekten muhteşem bişeysi verdiğim paraya değdi. İsteyen olursa satıyorum
Laden Betusunannesi merhaba annemiz il etiketlemek için soruyorum hangi il?🌺 bir de satın almak isteyen annelerimizin görmesi için görsel ekleyebilir misiniz?🌺
Betusunannesi plakayerli merhabalar sallanabilen herşeye oluyor. Bi uyku beşik sallama aparatı diye YouTube yazarsanız ayrıntılı video çekimleri var🥰
plakayerli Betusunannesi baktım aslında 😬 demirler gördüm. Yani bunun işlevi sallanmayan beşiği sallanır hale getirmek mi
Muhasebeciana Betusunannesi sifirlari zaten o civarlarda bence inmelisiniz sonucta 2.ci ele giricek ben baskalarinin yerinde olsam ayni paraya sifirini alirim
Betusunannesi Muhasebeciana merhaba ben bu ürünü alırken sanırım en zirve zamanında aldım ve şuan baktığımda en uygunu 650 TL. Yinede sizler bilirsiniz. Biz 3 ay kullandık sadece
Muhasebeciana Betusunannesi dogrudur bizde gecen yil 500 liraya aldik internetten. Ama yinede cok ucuk fiyat vermissiniz bence daha inin fiyat benim tavsiyem bende satmaya kalksam inerdim
Muhasebeciana Betusunannesi letgodan baktim 2.ci el fiyatina 389 tl suan sizde buradan bi 400-450 den satabilirsiniz