Asliyerlikaya Bebeğim 25 günlük hem mama hem süt sağıp veriyorum 2 gündür kakasını yapmadı sürekli ıkınıyor ağlıyo uykuya dalamıyo hemen uyanıyo neden oluyo ne yapmam lazım acillşl
Nazlieda Asliyerlikaya zorlanıyodur anne sütü zaten kabızlık yapabilir 8-10 gün arası normal miş kaka yapmaması ama zorlanıyorsa kabızdır
Tunali Asliyerlikaya kesinlikle saff zeytinyağ en ii çözüm birde masaj sütün çok yağlı olabilir ozamnda az miktar su verin
Ova1 Asliyerlikaya Ben bunu dün doktoruma sordum bana mamasının içine bir damla zeytin yağı damlat dedi hem mamayı sindirir hem kilo alır dedi sizde deneyebilirsiniz mamalar genellikle kabız yapıyor.
Nazlieda Zeytinyagı verin bence cay kaşığın ucuyla ben öyle yapmıştım fitil kullanmak yerine zeytinyağı uygulayın dıyolar bırde bacaklarıyla karnına masaj yapın
Nazlieda Asliyerlikaya çok sevindim rahat rahat uyusun meleklerimz valla saolsun hem kendi öz annem gibi gördüğüm bildiğim kayınvalidem yardımcı olmustu ordan biliyorum biz şimdi 4 aylık olduk bile ama tabi bizde bazen zeytinyağı arada kullanıyoruz çünkü fitil sağlıklı degilmiş