mersin33 Selam kızlar mutfakta küçük küçük hamam böcekleri geziniyor özellikle akşam 10 dan sonra gün yüzüne çıkıyorlar bunlardan kurtulmak İçin hangi ilaç kullanmalıyım …
Demetbulut mersin33 evi komple ilaclt hatta apartmani ilaclatin eczaneden aljnan ilaclar kisa sureli cozum oluyo
Yusufurazsibel mersin33 vala bendede vardı canım ilaç attım bı sure yok oldular tekrar başladı sonra jel var ilaç gelip sürdüler 45 gün etkisi var dedi bı tane görmedim çok şükür ve apartmanida ilacladilar çünkü bizim binadan geliolardi
Deletedmom5284 Baygon jel al eczaneden bebeğin erişemeyeceği bölgelere mercimek tanesi kadar sık, yapışıyor yüzeye, onları yiyip ölüyorlarmış
Deletedmom5284 mersin33 Yiyip gidiyorlarmış yuvalarına orda ölüyorlarmış öyle söylediler ama eczacı daha iyi bilir bende yaptım ama ortalarda ölü böcek bulamadım 😂
Yusufurazsibel mersin33 canım valla kendim yapmadım ilaç atanları aradık onlar gelip yaptılar yuvalarına gidip oluyirlarmis diğer böceklerde onu yuyince oluyormuş
Denizim123212 Bunu kesinlikle tavsiye ediyorum cok memnun kaldım aldığımdan beri evimde ne örümcek nerde karınca görmedim