Mom345 _elmaliturtam arrow izlemediyseniz öneririm 8 sezon muş daha 2.sezondayız 😲 tabi biz geri kaldık dizileri yeni izlemeye başladık izlemiş olabilir siniz 😂
Dilaylaa NorthLight ben sadece Lucifer için izliyorum 😬😬 decker daha güzel daha farklı bir kadın olabilirdi sanırım ya bende öyle düşünüyorum
NorthLight Dilaylaa tamamen botox kadın ya, o kaşlar da arşı alaya ulaşıyor, rol zaten yapamıyor 🤷♂️ ben de bi Tom ellis için izliyorum 🤤
Dilaylaa NorthLight Son sezon zaten artık ne yapalım yapacak bir şey yok 😐😐 ben bı ara hiç aşka felan baglanmicak sandım ama hikayeyi yine de bağladılar 😅
Robinson Dexter You How meet your mother Vis a vis Dark Orphan black Sense8 The 100 Black mirror Lucifer %3 Stranger Things Atypical Omniscient Viking La casa da papel The walking dead Teen wolf Bunlar suan aklima gelen, izleyip begendigim diziler
_elmaliturtam Robinson teşekkürler çoğunu izledim. Dexter hala hafizamda hatta bı ara yeni sezonu gelcek diyolardi ne oldu acaba
gezentianne _elmaliturtam Amne with an e dünyanın en güzel dönem dizisi insana mutluluk huzur aşılıyor