yigitinanneesii Kızlar bebeğim 50 günlük, her gün banyo yaptırıyoruz. Her gün banyo yaptırmak gerekiyor mu yoksa haftada 3 kez yeterli mi? Siz nasıl yapıyorsunuz
Cansunare yigitinanneesii benimde kızım 47 günlük bir rutin oluşturduk her sabah yıkıyorum ama havalar soğumaya başladı azaltmak lazım sanırım
Tuba yigitinanneesii ben haftada 2-3 kez yaptırıyorum doğduğundan beri. Çok kirlenir veya terlerse daha sık tabii😊
MelekAnnesii yigitinanneesii oglum 18 aylık 40ı çıktığından beri her gün banyo yaptırıyorum cok şükür hiçbir sey olmadı kendim de her gün duşa girip rahatladığım için onun da rahatladigini düşünüyorum kışın bile değişmedi anca hastalandiginda yikamamisimdir her gün iyi olduğu sürece sorun yok bence
yigitinanneesii Cansunare bende her gün yıkıyorum ama havalar serinledi haftada 2-3 yeterli olur sanırım
dml2703 Anne888 mümkünse banyo yaptırdıktan sonra çıkarmayın dışarı Allah korusun daha küçükler hastalanabilirler ☺️
Cansunare yigitinanneesii evet belli bir rutin oluşturduğunuzda bebekler alışıyor şu anda banyo yapmadan uyumuyor ama haftada 2-3 defa yıkamak gerek onasa alışır umarım
yigitinanneesii Cansunare bizimde öyle banyo yapınca çok rahat uyuyor ama hasta olur diye de korkuyorum
melike5461 yigitinanneesii nisanda doğdu bebeğim. Doğduğundan beri hergün yaptırdım. Şimdi havalar soğumaya basladı iki günde bir yaptırcam.
Medusafer yigitinanneesii bütün kış bebegimi hergun mutlaka yıkadım doktorumuz da öyle yapmamı söyledi hiç sorun yaşamadık banyo yapmak neden hasta etsin ki tam tersine pislik mikrop hasta eder çocuğu
Medusafer yigitinanneesii kaç derece mesela biz bütün kış evi 23 derece yapıyoruz asla sıcak yapmıyoruz