minikannesii @TalentedMom yumoş extra orkide kokulu mis gibi yarım kapak yetiyor baya kalıyor kokusu 🌸
Paradiseeeee TalentedMom Altun market rota market anpa gross da heryere yol bu ütün ama mutlaka alın efsane hem yukusacacık ürünler hemde mis koku var
TalentedMom zlmkcl ben de bir çok şeyi araştırarak alırım oğluma çok küçükken yumuşatıcı kullanmadım büyüdükçe başladım
Alyameltem zlmkcl Herhangi bir alerji vücutta kızarıklık döküntü yapmadı doğduğundan beri aynı deterjanları kullanıyorum dalin granül sabunla yumoş BEBEK deterjan
TalentedMom Mbal Allah bağışlasın onun kıyafetlerini yumuşatıcıyla yıkama annesi kimyasal içeriyor hep biraz büyüsün sorma dalinin yumuşatıcısı çok güzel
Cihangiriinannesii TalentedMom Vermel 100 güne kadar kalıcı pembe şişe kesinlikle mükemmel asla kokusu gitmiyor. Bir de bimin bulut yumuşatıcısı da çok güzel pembe olan şişe
Elminayusuf TalentedMom Abc kırmzı olan asla kokusu gitmiyor ama başta dökerseniz koku kalmıyor durulamaya geçince dökün
Smyslh 3children1mom büyük mücadele cidden 💪🏼 başarılarınızın devamınj diliyorum 🤗 en güzel kokular sizin olsun 🥰