Gules Merhabalar 3,5 aylık bebeğim var bir gün bakıyorum gündüz toplamda 4-5 saat geceleri de 9-10 saat diğer gün ise gündüz toplam 2 saat gece ise 6-7saat uyuyor çok uyuduğu zamanlar tedirgin oluyorum normal mi sizin nasıl oluyor?
Eymen20211 Gules benim 3 ay 5 günlük gece iyi sayılır ama gündüz sıfır uyku sabah 4 veya 5 de kalkar gece 11 e kadar uyumaz bazen 12 çok nadir 1 ve gece de saat başı emmeye kalkar
Zeyynep Gules normal canım benimki 4 buçuk aylık 12 saat gece uykusu uyuyor arada beslemesini yapıyorum tabi gündüz uykuları değişiyor 3 saat fln ortalama
Emine_dnz Gules 3 ay 11 günlük gunduz toplam uykusu en fazla 2 saattir gece de 5 saat hic uyumaz gece 20 kere kalkar belki gunduz asla uyumaz zaten yarım yarım 10 dakka yarım saat arası keske uyusa dua ediyorum hergun bari 1 saat uyusun diye
pinar5595 Gules benim bebeğim gece normal uyuyor ama bazı günler gündüz bir saat bile uyumazken bazı günler çok çok uyuyo normal mi bilmiyorum
Gules Zeyynep formlar da okuyorum bu dönemin biraz daha rahat geçecek olmasını ama yine de sormak istedim içime su serpildi 😊
Zeyynep Gules bi ara bnde düşünmüştüm çokmu uyuyor diye😅 ama bu dönem uykuya geçmekte direniyor uykusu olduğu halde don 1 haftadır bakalım ne zamn geçecek
pinar5595 Gules şöyle geçen hafta bir gün sabah kalktı 6.30 da sonra 10 gibi uyudu sonra az uyandı genel olarak uyudu saatine bakmamıştım ama ondan önceki günler 3 - 4 gün gündüz uykusu çok az uyumuştu günde bir saat bile olmamıştı . Çok uyuduğu günden sonra tekrar normLe dönmüştü düzeni
BBBuse Gules gündüz bazen 1er saatten iki kere uyuyor bazen hiç uyumuyor, aksam uykusuna 8de yatıyor gece 3 saatte bir kalkıyor beslenipuykuya devam ediyor, sabah da 7de uyanıyor
bayankitapkurdu Gules 5-6 saat uyurdu. Gece de 12 saati bulurdur. Rutin çok önemli. Yattığı kalktığı saatler belli olursa kendi isteyecek uyumayı. Oğlum 16 ayık doğduğundan beri rutinimiz var. Saat 10 oldu mu başlıyor anneee nenene diye